Een massage voor iedereen

Voor een massage in Heerlen moet u bij Maja Healing zijn. Mijn behandelingen zijn voor jong en oud en voor degenen die vooruit willen, die aan hun schoonheid willen werken en die nieuwe energie nodig hebben. Na een sessie in mijn massagepraktijk zit u een stuk lekkerder in u vel en ervaart u de nodige ontspanning.

Weldaad voor lichaam, geest en ziel

Een massage is een behandeling van het lichaam waarbij ik de huid herhaaldelijk wrijf, kneed, duw en trek. De sessies kan ik handmatig of met mechanische apparaten versterken. Desgewenst maak ik gebruik van oliën, water en kruiden om een nog betere en diepere werking te verkrijgen. Dit alles doe ik vanuit gevoel en intuïtie. Op deze manier zult u ontspannen, ontgiften en opwarmen om uzelf weer te voorzien van nieuwe energie. De massagebehandeling bevordert bovendien ontspanning, schoonheid, genezing en spirituele groei. Een weldaad voor lichaam, geest en ziel!

Iedereen is het waard is om liefdevol en zonder oordeel behandeld te worden. Vandaar dat ik dit ook doe. Verder werk ik met etherische oliën, muziek, kleuren, kaarsen, licht en liefde. Het uiteindelijke doel van mijn massagetherapie is opluchting, bevrijding en verlichting voor iedereen.

Diverse soorten massages

De behandelingen die ik als masseuse in de massagesalon aanbied, lopen zeer uiteen. Van een helende massage tot een scrubmassage en van een ontspanningsmassage tot een Thai-massage of reikimassage. Hieronder vindt u de prijzen en de duur van de verschillende mogelijkheden:

Massage: Duur: Prijs:
Plaatselijke massage: 30 minuten € 35,00
Ontspannende massage: 60 minuten € 55,00
Sportmassage: 60 minuten € 60,00
Hotstone-massage: 60 minuten € 60,00
Crèmemassage:    
Lichaamsscrub inclusief massage: 60 minuten € 60,00
Healingsmassage: 60 minuten € 60,00
Ontspannende Thaise massage: 90 minuten € 90,00
Energetische massage: 90 minuten € 90,00
>Met warmtedruppelsessie, hotstone-massage en pauwverenstrijking 120 minuten € 110,00
Chakramassage:    
Met warmtedruppelsessie en Chiro Ada-sessie    
  120 minuten € 125,00
     

Wilt u de behandelingen met 30 minuten verlengen? Dan kost dat slechts € 20,00 extra.

Plan vandaag nog een massage in bij Maja Healing in Heerlen door te bellen naar 06-42092938. Meer informatie over mijn massagecentrum vraagt u op via het contactformulier. Ik ben úw massagespecialist binnen Limburg.

Volg ons

 

Toe aan ontspanning?

Maak een afspraak met Maja Healing!